Terdapat ralat dalam alat ini

Selasa, 19 Julai 2011

BAJU KURUNG VS BAJU SEKSI





GIRL: awk…harini kite keluar sy nk pakai bj kurung ek..


BOY: baju kurung??errr are u seriuss..??macam org kampong la awk..kita bukan nya nak pergi kenduri 

GIRL: tp awak….

BOY: dah2..tak yah tapi2...kite nk pergi mall ni, awk igt kte nk pergi beraye ke

GIRL: tp baju kurung kan nmpak sopan dan ayu..apa salah nya kan??

BOY: buat apa nk jd sopan dan ayu..??awk kena jadi sexy dan hot..baru lah ikut trend

GIRL:kalau saya mati dan ditanya kenapa saya berpakaian sexy..adakah awak akan tolong jawab kan dan bantu saya??

BOY:errr.......*_*



2 ulasan:

Firdnurjue berkata...

ohhhhh like this entry...:-)

Encik JI berkata...

bukan laki suka ke pmpuan pkai bju kurung? :p