Terdapat ralat dalam alat ini

Jumaat, 28 Januari 2011

Offfice Google Yang Best gilak !..

Opis aka office kowang syokkk x?? bestt ?? selesa x nak koje??
Nak kongsi antara opis yang bessssttt gilak !..
OPIS GOOGLE YANG BEST !
Jeles dowh~
Google,terkenal dan disukai semua.Bukan makanan,bukan artis,bukan juga tempat honeymoon okey!.
-huhu-
Google,Satu pencarian yang terkenal di alam maya aka internet yang kini berada di rating paling atas mengalahkan Yahoo.
fuyyyyyyyoh~
Mempunyai ribuan tenaga kerja di seluruh benua,dan rasa-rasa nya x leh nak muflis kot.
-huhu-
Info paling beeest !
Kuala Lumpur,telah dipilih menjadi bandaraya kedua selepas singapura di Asia Tenggara untuk lokasi kewujudan Office Google.
Dan........ adakah opissss paling bestttt gilak akan berada di kuala lumpur jugak???
-hahaha-
Mungkin lah...... Kalau yah,sure Siok kerja kat opissss gilak gaban macam nie !
-hahaha-


.......................
-jOm LaYaN gAmBaR-
.........................



OPIS GOOGLE KAT SINGAPURA !














OPIS GOOGLE KAT ZURICH

Google Office in Zurich

Google Office in Zurich - Entrance

Google Office in Zurich - Reception Waiting Area

Google Office in Zurich - Meeting Igloo 1

Google Office in Zurich - Meeting Igloo 2

Google Office in Zurich - Working Area







OPIS GOOGLE KAT HONG KONG

photoes of google hongkong office

http://www.besteast.com/blog/wp-content/uploads/2010/04/google-hongkong-office-photoes6.jpg

http://www.besteast.com/blog/wp-content/uploads/2010/04/google-hongkong-office-photoes10.jpg

http://www.besteast.com/blog/wp-content/uploads/2010/04/google-hongkong-office-photoes12.jpg

http://www.besteast.com/blog/wp-content/uploads/2010/04/google-hongkong-office-photoes11.jpg







OPIS GOOGLE KAT MALAYSIA???

-Dalam proses.. agak-agak,mesti bestttt jugak kan !








p/s :
-Keselesaan di tempat keja buat kita seronok nak g keja..
-produktiviti pon meningkat,asal x layan sangat dengan kesiokkan yang ada lah.. -haha-
-Jom kerja kt GOOGLE !.. -haha-

Tiada ulasan: