Terdapat ralat dalam alat ini

Ahad, 6 Mac 2011

For The Rest Of My Life..


For the rest of my life..
Kelmarin,OTW balik rumah singgah lah kat IP aka indah permai tuh..
Dalam otw nak g bustand,tetiba tertengok lah satu peristiwa yang buat saya sendiri terpegun dan terpesona dan.... ntah apa lagi yang nak di katakan.
Terkesima,terkedu,sedih pun ada..
Jujur,tumpang gembira dengan apa yang mereka pertahankan selama mereka bersama-sama.
Tindakan refleks berlaku,lagu For the rest of my life nyanyian Maher zain tetiba seperti terngiang2 kat kepala aku nie.
-macam citer industan lah plak kan-
-HAHA-
ku Gambarkan apa yang berlaku ......






:: Rasanya pasangan nie bekerja di tempat yang sama.kalau dilihat dari seragam yang mereka pakai,yah aku yakin.Bekerja sebagai tukang landskap di sebuah U dekat2 situ. Ending citer nie sedihhhh siot!.. Nenek tuh tetiba terduduk lepas jer meniti titian usang itu.Mungkin effect time melintas tuh.Lama jugak nenek tuh terduduk sambil.Aku yang berada di hujung titian usang tuh hanya mampu melihat.sesekali ada juga lah aku bertanya,
"Ok kah nek??? "
Nenek tuh diam jak,sambil suami dia menjawab
"ok,penat mungkin dia nie" sambil tersenyum..
Ntah senyuman kegembiraan atau sekadar menapok/berselindung di sebalik kerisauan nya..
Semoga atuk dan nenek bahagia hingga ke akhir hayat.Diberkati hidupmu dunia akhirat.Amin~


.........................................................

FOR THE REST OF MY LIFE

I praise Allah for sending me you my love
You found me home and sail with me
And I`m here with you
Now let me let you know
You`ve opened my heart
I was always thinking that love was wrong
But everything was changed when you came along
OOOOO
And theres a couple words I want to say
Chorus:
For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you.loving you
For the rest of my life
Through days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I…I`ll be there for you
I know that deep in my heart
I feel so blessed when I think of you
And I ask Allah to bless all we do
You`re my wife and my friend and my strength
And I pray we`re together in jannah
Now I find myself so strong
Everything changed when you came along
OOOO
And theres a couple word I want to say
*Repeat Chorus
I know that deep in my heart now that you`re here
Infront of me I strongly feel love
And I have no doubt
And I`m singing loud that I`ll love you eternally
Repeat Chorus
I know that deep in my heart..


.........................................................







P/s :
-Gambar sangat2 x memuaskan & JELEK.Harap dipaham lah cerita nya ek.. -HUHU-
-Aku mau seperti mereka,Masih mampu tuk bersama dan mampu beromantik.. -HEHE-
-Kebahagian itu,bukan pada harta semata.Tapi nilai kasih sayang itu.
-Time kapel,dok pimpin tangan,jalan seiring sejalan.. Dah kawin sorang jalan depan ,sorang kat belakang.. -JANGAN BEGITU-



3 ulasan:

ciciey berkata...

hehehe..r0mantik gla..=)..
btl 2 dy..tem kpel..amb0i..smua kna jga..bla da kwin..hampeh..huhuhu..:(
~my fav s0ng..4 the rest 0f mylife..ngeee..h0pe my future husband pn cm datuk 2..hehehe..amin..~

mujahid berkata...

ciciey:
hehehe.. saya mau jugak macam datuk..
ekekekeke
jadi yg terbaekk jak lah tuk dapat terbaekkkk..
^______^

ciciey berkata...

btl 2..hehhehe..amin~~~~
n____n