Terdapat ralat dalam alat ini

Rabu, 30 Mac 2011

Dilema...




سْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

As salam , selamat hari Rabu..
Entry ini hanya diQalamkan untuk bertanya..
Rasa nya,layout untuk belog nie ok x???
Ataupun layout yang sebelum nya lagi selesa??
Selesa untuk kamu-kamu membaca apa yang diqalamkan???
Hanya mahu sahabat-sahabat memberi pandangan
, kerana sahabat-sahabat yang akan sesekali ziarah belog ini kan..
Kiranya , ingin beri keselesaan pada sahabat sekalian untuk mendapatkan sedikit input yang ada di belog ini..








p/s :
: Segala cadangan dan pertambahan sangat-sangat lah dy harapakan :





4 ulasan:

Miss Eiza berkata...

sy suka layout awk..
simple dan tak memeningkan kepala..
lagipun entry bagus.

mujahid berkata...

As salam..
terima kasih.. ^_^v
saya dah follow blog awak... nice!..

Miss Eiza berkata...

Waalaikumsalam.
hehe..thanks sudi follow blog sy yg amat merepek tu..haha

blog awk nice la..update selalu..dan sy akan dtg jenguk selalu..

mujahid berkata...

sesama.. eh!.. ok saja bha itu..
u follow,i pon follow~
HEHEHE...
InsyaALLAH,akan rajin kalau awk pon rajin ziarah.. ekekekke..
belog awak pon ok.. bnyak prkongsian.. jangan lupa updated jugak yah ^_^