Terdapat ralat dalam alat ini

Selasa, 29 Mac 2011

Berkongsi Trafik Dari Bangku Kosong




سْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum wbt.. selamat tengahari..
ehem! Dady rahman join contest lagi???
eh!. Tidak lah.. sekadar mengikuti satu aktiviti Abg Bangku kosong kosong nie dan untuk menjadi salah seorang bloglist dalam blog dia..
Sehari dalam empat ke lima ratus pengunjung.. Kira glemer gak BLOG nie kan..
Baru jugak jadi follower blog dier nie,sebab nya dy pon baru tau blog ni ada.. -EKEKEKE-
Dy pon tertengok + terlihat blog dier,kat fanpage Blogger's malaysia.



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SYARAT PENYERTAAN NYA MACAM NIE : -sila baca-




Salam semua bloggers.
Dah nak masuk bulan April. Saya harap mereka yang berada dalam bloglist saya selama ini mendapat manfaat dari blog saya. :) Blog saya tidak sehebat mana, jumlah pageviews pun masih rendah. Harapan saya, blog-blog yang pernah disenaraikan di bloglist Bangku Kosong sedikit sebanyak dapat berkongsi pengunjung unik dari blog ini. Untuk info, blog ini mendapat UV dalam kira-kira 400-500 sehari (dengan promosi) dan antara 200-300 sehari pengunjung unik time saya tak buat promo. :)

Jadi, dengan berbekalkan sedikit kelebihan ini, saya sekali lagi rombak bloglist. Dan saya ingin mengajak siapa sahaja untuk berada dalam bloglist saya. Saya mengalu-alukan mereka yang berminat. Tak kiralah anda follow atau tidak, saya terbuka ...mudah-mudahan dengan perkongsian ini dapat melonjakkan lagi jumlah pengunjung blog korang dan memperkenalkan blog korang kepada lebih ramai bloggers ... terutama blogger-blogger baru.

Untuk tujuan itu, seandainya korang berminat ... kalau minat je ehh ... silalah lakukan sedikit titipan pengenalan dalam entri ehh. Boleh?

Tajuk entri: Berkongsi Trafik dari Bangku Kosong
Dengan olahan anda sendiri, anda tulislah entri anda mengapa perlunya trafik atau pengunjung ke blog anda. Buat dalam kurang dari 100 patah perkataan, pendek je. :)
Letakkan header blog ini, dan link ke entri ini

Kalau kprang rasa korang nak join  segmen dan sedikit sebanyak menJEMkan traffic belog anda..
sila KLIK




Mengapa perlunya trafik atau pengunjung ke blog anda.
-ini soalan yang kena di jawab dalam 100 patah perkataan-
(dy jawab ek abg bangku -HUHU-)

Kenapa dy perlukan trafik aka pengunjung ke blog dy :


  1. Sharing itu caring,kata dy.. HAH!.. Perkongsian bersama.
  2. Menaikkan semangat untuk dy lebih rajin nak merajinkan diri berbelog , berpikir , memanipulasi , mengkorek , menggali , mencari , mencopy , mengpaste , mengolah , mengQalamkan.
  3. Tidak sunyi belog dy andai ramai yang ziarah. Rezeki tuh orang bertandang ke rumah.. -EKEKE-
  4. GLEMER ??? <<<< Niat shaitonnn sungguh ! isk~








p/s :
-Jempot lah dijamah sediki HIDANGAN yang ada ye... sila2~ ^_^v
-Kalau lelaki perlukan wanita , pistol perlukan peluru , bunga perlukan kumbang , perigi perlukan timba , polis perlukan penjahat , Dy perlu kamu untuk berbelog.. HIHI


3 ulasan:

~nsar~ berkata...

salam singgah dan ziarah dari bangku kosong...

mujahid berkata...

nsar~
salam taaruf~
salam2.. ^_^v

leyzajamil berkata...

singgah di sini memberi sokongan :D