Terdapat ralat dalam alat ini

Ahad, 6 Mac 2011

Pembunuh kucing itu...

Korang ingat lagi x pada 2 march time 08.59 malam..
aku ada share satu video berkaitan seseorang yang menganiayai kucin-kucin kat wall Pesbukkk aku..
setakat ni 4535 org dah komen n ngorat2 nak kenal ngn Manusia nie kat Video tuh..
pergh~
berabis bah dia g belasah kucin2 tuh tanpa ada rasa sayang sedikit pon kat kucin2 tuh..
=.="
ndak tau lah pa salah kucin tuh kat dier..
xkan lah sebab kucin tuh lebih kiut dari dier kan..
ushar punya ushar,aku terjumpa manusia itu..
korang agak lelaki kan???? sebab aku ingat pun begitu..
Rupa-rupa nya.......
tettttttttttttttttttttttttttttttttttt!
sila lah tengok yer..
MR.LONENY MR.LOUIS ID pesbuk dia nie.TRY cari kalau masih wujud..
ADES!




..............................................










..............................................



Yang tak tengok lagi,sila lah layan ye..


video

Nak maki pun.. erm~
^%^%^&**&(&*^&%*&^(*&%%^$%$@#$!#@!%$#^&





p/s :
-Aku ada dua ekor kucing.. mama nya nama gemol.. anaknya c hitam-
saya sayang dia walau dia suka korek-korek dan garu-garu.. -UHUK-



7 ulasan:

ciciey berkata...

ee..k0s0hit pnya mnusia..!!kucing 2 xda sala pn ma dia..huhuhu..npa gak dia sggup wt 2 kcng cm 2???agak2 la..cm ja 2 kcng kcu idup dia bha..eee..kin gram 0wh..!!
dala kna bnuh pas2 kna pijak2..kna tndang g..kuang asam jwa btl!!huhuhu..
wlaupn kcng aq kdng2 ska kncing lam ruma..xgak aq wt dia cm 2 bha..eee..!!!
aq ada prasaan gak..huhuuhu..

neet0 berkata...

budu pnya org mkan tahi...law da dpan2 ak,ak bunuh2 org tu..paluiiiiiii..mak bapa dia mgkin x ajar bdak ni..org yg plg budu d dunia N plg soWt...

mujahid berkata...

ciciey + neeto :
Sabar bha kamu.. dia sudah mnyesal jugak dengan apa yang dia buat.Harap2 penyesalan yg sebenar2 penyesalan lah.Kita amik iktibar dari kejadian nie..
sabar bah kamu gink.. jangan manaz2.. HEHE

nik fakhuruddin berkata...

lau ak jumpe dh lama ak pukul!!! ak rela pukul pompuan sial...x layak di panggil pompuan!!! betina sial...kcian kucing tu

zaiin berkata...

shit meh 2 mns..gilak ka haa looo.ish3.x paham ak mns skunk.apola

Nurul ieyza naz berkata...

jahat nya!!!!=.="

Tanpa Nama berkata...

xsggup nk tgok vd tuh..ksian...aduhhh...knapa dia bleh bt mcm tuh...bodoss pnya org..kucen tuh tau skit la..