Terdapat ralat dalam alat ini

Sabtu, 23 April 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !



بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum wbt~
Segmen lagi.. ok,hari nie dy berminat nak join segmen yang abg ben ashaari buat..
Oleh kerana sahabat baru seratus lebih,makna nya dy LAYAK untuk sertai..
BEN ASHAARI CARI BLOG LAH ! 


Sapa yang boleh join ? Blog yang punya FOLLOWER di bawah 1000 sahaja ..
  1. Letak header ben ashaari blog
  2. Tajuk : BEN ASHAARI CARI BLOG LAH ! dan linkkan ke entri ini ..
  3. Satu soalan mudah .. Siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog dan  Siapakah sumber inspirasi anda ? Buat dalam 100 patah perkataan , dalam 4 perenggan ..
  4. Tu je la eh.. ke nak aku tambah lagi ? hahaha ..
Nak join?? ok , korang kLik siNi



Terbuat blog nie sebab dy selalu dok baca blog kawan dy , cik.Dibah !
Rakan2 kat  pesbuk dan mr.google !.. HEHE
Tengok dia share kat pesbuk , wat dy jadi berminat plak nak berbelog.

Memula berbelog dy dok cite berkaitan diri dan sewaktu dengannya.
Dok entry je tanpa buat apa. Semakin lama dah berbelog,baru tahu apa yang sebenarnya dy nak.


Kesimpulann nya , inspirasi dari diri sendiri dan sekeliling bawa pengaruh pada kewujudan belog yang perisian nya masih daif lagi.. ^_^



31 ulasan:

~C-K-K~ berkata...

Blogwalking kat sini... dtg dri blog ben ashaari... selamat berblogging... salam perkenalan..^^

http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

mujahid berkata...

CKK :
as salam..
salam ziarah .. ^_^

~C-K-K~ berkata...

waalaikumsalam...^^

solo molo berkata...

singgah dari segmen Abg Ben...
selamat berblogging !!!~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

mujahid berkata...

solo molo :
as salam..
salam ziarah yah.. terima kasih.. ^_^

azizul berkata...

dari segmen kesini...

Shaherah berkata...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

fuuyooh berkata...

salam kenal.. n follow.. dtg dari blog abg ben..hehehe
Aku terpaksa

::Mastura Zakaria:: berkata...

singgah gegar2 kat sini... enjoy blogging=)

AliaJustea berkata...

salam singgah dari alia.. keep it up.. terus kan gegar dunia blog !

nadiemsharmz berkata...

salam.....golek2 dr segmen pokcik beng....

hepi bloging!!!!

mujahid berkata...

azizul :
salam ziarah..
terima kasih.. hehe

mujahid berkata...

shaherah :
wasalam wbt..
salam ziarah..

Pembawa_Wacana berkata...

singgah lagi...;)

aza berkata...

dtg dri segmen abg ben..

salam ukhuwah dari aza...

:)

TYNTHA LANA berkata...

salam. done folo u mujahid. lau sudi singgh n folo me back ya? :)

mujahid berkata...

Fuyoooh ;
as salam... salam ziarah.. terima kasih yah.. ^_^

mujahid berkata...

mastura zakaria :
terima kasih ziarah nya...
^_^

mujahid berkata...

aliajustea :
salam ziarah.. terima kasih ziarah nya yah. HEHEHE.. ^_^

mujahid berkata...

NADIE ;
salam ziarah.. terima kasih sudi golek2.. hehehe

mujahid berkata...

bro wacana ku :
terima kasih lagi sudi singgah teratak buruk nie.. ehehehe

mujahid berkata...

TYNTHA LANA :
As salam... terima kasih yah..
selamat bersahabat.. hehe

anismelon berkata...

singgah sini dari segmen abg ben..salam perkenalan..:)

Syuxer berkata...

singgah dari segmen ben ashaari(segmen awok blogger baru yer) aka ben ashaari cari blog lah..

singgah dan follow u..salam perkenalan ye..:)

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

osHin berkata...

singgah dari blog ben :)

amny berkata...

salam kenal dr blog bro benn..

amni folo sinii..^^

mai la ke blog amnii.

http://limelog.blogspot.com/

mujahid berkata...

syuxer :
salam ziarah... terima kasih yah~
^_^

mujahid berkata...

oshin :
salam ziarah.. terima kasih singgah.. ^_^

mujahid berkata...

amny :
as salam.. salam ziarah.. trima kasih.. ^_^

NiSha berkata...

ttteeeeeeettt!!!!!
berkunjung dari blog Ang Ben..
Keep blogging...
follow sini juga..
http://heandsheloves.blogspot.com

mujahid berkata...

nisha :
terima kasih ziarah nya.. ^_^