Terdapat ralat dalam alat ini

Rabu, 13 April 2011

Pencarian Lelaki Sweet dan Awek bertudung ???


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Allah swt berfirman :
" Dan hendaklah kamu tetap di rumahmu dan janganlah kamu berhias dan bertingkahlaku (tabarruj) seperti orang-orang Jahiliah terdahulu ". 
(Al-Ahzab:33)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




سْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum wbt..

Korang pernah dengar pasal satu page 
PENCARIAN LELAKI SWETT DAN AWEK BERTUDUNG ??
-4 Page guna pict nie tuk prfil pict depa-
tahniah kepada pemenang bulan mac.. fofular anda..

Dy dah kena ban oleh admin (bebudak tuh). -HAHA-
kenapa ban saya wahai cik admin ??? HUHU
Tau dan kenal page ni dari kawan pesbuk dy si keranda secondhand..
Kita berbicara soal wanita nya.. Boleh tak???
Ades.. banyak bunga-bunga berkembang oooo dok memperlihatkan kecantikkan nya.kumbang pun banyak mendekat~
Sebenarnya dy ada beberapa soalan nak ditanya pada tuan punya page tuh :
  • Apa tujuan utama page tuh di buat?? Atas dasar apa???
  • objektif , visi , dan matlamat ???

Yang dok uploud,gadis-gadis yang masih lagi swettt-swettt.. Tapi,kalau dah terlampau swettt tuh,tak yah lah dok tunjuk kat semua orang.Kurang harga kang.. NGEH!
Aurat.Yah,kebanyakkan dari mereka yang menguploud untuk menjadi si SWETTT itu menutup aurat. Walaupun~ Tapi cukup kah dengar sekadar menutup aurat?? Tabbaruj berlaku samaada anda sedar atau tidak.oh tidakkkkkkkkkkkkkkkk....


Tabarruj berasal dari kata BARAJUN ,bererti luas.Dan ada yang mengatakan ia berasal dari kata BURJUN yang bererti tinggi.

Tabarrruj : Yang maksudnya mendedahkan kecantikan rupa paras sama ada kecantikan itu di bahagian muka atau di anggota-anggota badan yang lain. 



Al-Bukhari rahmatullah 'alaihi ada berkata:
“tabarruj,iaitu seorang wanita yang memperlihatkan kecantikan rupa parasnya”.



Ada jugak yang siap create page penyokong untuk page pencarian swetttt2 tuh.. 
Page Kami suka page pencarian lelaki sweet dan awek bertudungKlik sini.Tiap yang pro mesti akan ada kontra nya kan?? Tapi bab ni,wajib ada kontra nya.Sekurang-kurang nya ada juga yang masih sayang dan prihatin dengan keadaan ini,maka makhluk Allah ini create page Anti page Pencarian Lelaki Sweet dan Awek bertudung.kLik sini .ok lah,ada yang disokong,ada juga yang yang tidak.. yang hairan nya.. Ada lagi page yang di create untuk anti pada page yang mengANTI page pencarian lelaki sweet dan awek bertudung.Kami benci page anti pencarian lelaki sweet dan awek bertudung.kLik sini.




Ceritera ini bermula seperti ini : 


 Kami suka page pencarian lelaki sweet dan awek bertudung

Anti page Pencarian Lelaki Sweet dan Awek bertudung

Kami benci page anti pencarian lelaki sweet dan awek bertudung

-Ntah lepas ni page apa lagi yang nak dibuat-  =.="





Kalau bukan anda sendiri sebagai seorang perempuan menjaga keSWETTan anda tuh dari dilihat seantero dunia,siapa lagi??? dy nak tolong jaga??? x dape eden nak menolong~ 
Biar lah swettt anda tuh dilihat pada yang punya haQ untuk melihat.





Hanya untuk mu Wahai para puteri..






p/s :
-MALU lah..  Malu itu perisai orang beriman...


2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

wohaa..!! soleha ade masukkan pic kawan aritu sbb dia teringin nak masuk =_=" alamak ase besalah nyeeeee...iskk..iskk..

_soleha eccentric,fb_

mujahid berkata...

solehah !.. HEHEHE..
iye ek?? delect je.. selagi mampu buat,buat.. dy dah kena ban lor!.. huhu