Terdapat ralat dalam alat ini

Rabu, 13 April 2011

SEGMEN: Aku disebalik dunia blog





سْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum wbt..
dy join segmen lagi.. Rajin dah bersegmen dy ni.. HEHE
Segmen ini dibawa khas oleh .. Kak kechik itu comel !
dy sangat setuju,kecik itu comel!.. sebab dy pon kecik jugak.. HAHA
Kalau nak besegmen jugak, jOin Sini..

syarat besegmen :

 1.Sila letak header saya ni..




2. Tajuk: SEGMEN: Aku disebalik dunia blog




3. Jawab soalan2 yang sangat mudah ni..

          a) ceritakan tentang diri korang ( kerjaya, keluarga atau apa2 je) 
dy rahman laki bugis terakhir.. asal sabah yang kekadang dok kelate.. kekadang dok utara.. kekadang dok nogori.. kekadang dok ganu.. -HAHA-
Budak kecik yang comel bak kata kaK keCik itu cOmeL (Bukan dy kata ek.. hihi)
bekerja sepenuh masa dan sentiasa belajar sampai ke liang lahad..



          b) tujuan korang buat blog ni..?
^^^^ Memula buat belog sebab nak luah perasaan.isk~ x matang sungguh dy time tuh.. dok makan ulam pun dy dok crita.. HEHE.. makin lama berbelog,makin terlihat apa yang dy nak.. 

^^^^ Belajar dan menimba ilmu.. 
sharing is caring.. itu tujuan dy berbelog.. apa yang dy tahu,dy belajar dan sampaikan.. apa yang dy tidak tahu,mungkin sahabat belog yang lain tahu.. dy pulak akan jadi tahu..  makna nya.. Perkongsiaan bersama.. HEHE

^^^^ gLEmer dan fofularrrr   ditambah dengan  duit ??
niat shaitan sungguh!.. Semoga saja Nawaitu ni sentiasa di jalan yang betul..
-Kalau rezeki,jangan ditolak.. ngeh!-



          c) selama korang berblog ni, apa yang korang dah dapat..? 

^^^^ PaLing penting dy dapat ILMU !
^^^^ dy dapat kawan-kawan belog..
^^^^ Perkogsiaan idea yang bermanfaat..
^^^^ baru dy tau kat belog pun ada traffic.. kAlau dunia nyata orang tak suka traffic,kat belog dy belajar.. para belogerrr mencari-cari traffic.. ^_^






p/s :
-saya budak baru belajar kalau salah tolong tunjukkan..





5 ulasan:

Ija Zambry berkata...

salammm singgah dari blog bangku kosong! selamat kenal-kenal :-))

http://ijazambry.blogspot.com

mujahid berkata...

ija :
as salam..
terima kasih ziarah nya..
tq yah~ nice belog anda.. ^_^

Nour Akmal berkata...

thanks sudi join segmen blog saya..

dh update segmen n blog awk dh di listkan..jom baca..=)

mujahid berkata...

sesama...
terima kasehhhh !..
^_^

anny berkata...

Anny datang singgah dari segmen KIC..
meh jengguk Anny...jom komen-komen n buat havoc~~