Terdapat ralat dalam alat ini

Isnin, 18 April 2011

Contest Header dan Entry terbaik..





بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum wbt.. selamat tengahari..
Untuk Pertama kali nya , dy akan buat contest..
korang join lah ek.. sekurang-kurang nya dapat gak mempertingkatkn mutu dan kualiti belog ni.. HEHE



Header sekaligus header yang nak di edit dan di designkan~




SYARAT CONTEST :

  1. Terbuka pada siapa-siapa saja yang nak join : Follow ke tak , tak kisah lah..
  2. Letak header dy...
  3. Buat entry Contest Header dan Entry terbaik..
  4. Contest pertama , Dy nak mintak tolong korang editkan Header untuk dy.Boleh tak??? Kiranya mendesignkan header untuk dy.. HEHE.. Header terbaik akan diguna dalam blog dy.. Sekaligus menjadi pemenang untuk contest ini.. Kalau boleh islamik sikit ek.. hehe
  5. Contest Kedua , Dalam banyak-banyak entry yang dy buat.. Entry mana jadi pilihan dan kenapa.. Dan , apa yang perlu dy perbaiki untuk memperbaiki penulisan entry dy.. sila linkan satu entry terbaik anda sendiri  sebagai perkongsian yang rasa nya perlu untuk dikongsi.. sama-sama kita tahu apa yang kita tidak tahu..
  6. Nak tag kawan boleh , tak tag pun boleh..
  7. Terakhirnya , Jangan lupa paste url korang semua kat sini..

HADIAH :
Terbahagi kepada dua pemenang.Maknanya ada 4 pemenang..


Lelaki :
Butang baju melayu (Mutiara tuh.. nak berapa set?? ) 2 Cukup??
 Semua nya made in SABAH..

Reaload rm10.00




Wanita :
Broch Tudung (Nak berapa set?? ) 2 cukup??

Semua nya made in SABAH..

Reaload rm10.00





Kiranya ada DUA contest.. 

Satu untuk header terbaik.. Satu lagi untuk entry pilihan korang..






( Hadiah adalah tajaan dari seorang yang Nama nya tak nak disebut)

Terima kasih !









TARIKH TUTUP PENYERTAAN ADALAH PADA 30 APRIL 2010 
( 26 jamadilawal 1432)










Terima kasih Kerana berkongsi !


13 ulasan:

QASEH MANSYA berkata...

join dah..
tapi ganbar tu kecik sgt...bila large jadi pecah

tgk ler..
http://qasehmansya.blogspot.com/2011/04/contest-header-dan-entry-terbaik.html

mujahid berkata...

as salam..
terima kasih kak..
hargai sangat teguran nya.. sudah diperbaiki..

-TERIMA KASIH PENYERTAAN NYA..

::AdyVa:: berkata...

ok dy~,...SAYA AKAN PILIH utk contest header terbaik tue~..nnt i buat satu utk u k~>..and i post kat BLOG i and i TAG pada u~......islmic eh...nnt i cube yg terbaik!

mujahid berkata...

adyva.. THNKZ pren!>..
yupz.. x nak yang berat sgt.. cukup ada Mujahid dy.R pon dah cukup..
hargai nya..

::AdyVa:: berkata...

DAH SIAP CONTEST HEADER Cik Mujahid!....

sila ke BLOG saya!

http://adyvavoguelife.blogspot.com/2011/04/contest-header-mr-mujahid-dyr.html

so boley PILIH ye~>..
saja buat lebey~..idea mencurah2 dtg~
sekian

Kejora berkata...

salam...

hajat hati tu nak join
tapi tulah sedar dri nie x pandai nak
edit2 HEADER nie ...huhuhu
melepeih den broshh yg cantik pink karer tuu..hihi

mujahid berkata...

adyva :
terima kasih yah!.. hargai nya..
cantek2 header yang d buat tuh.. hehehe

mujahid berkata...

kejora :
jom join entry terbaik!..
senang je nak join..
pilih entry terbaik dan bermanfaat..
linkkan. hehe.. jom share2.. _^

Pink Diva berkata...

As Salam Dy,

Really want to join,tapi sia belum expert buat header2 ni..huhuhu..

Maybe next time..

mujahid berkata...

pink diva :
join contest kedua lah..
pilih entry dan kongsi entry bermanfaat..
mudah jugak tuh..

Aiman Raziff berkata...

Nak join jugak... hehehe... Ini hasilnya,.. semoga berpuas hati...

http://aimanraziff.blogspot.com/2011/04/contest-header-dan-entry-terbaik.html

mujahid berkata...

aiman :
terima kasih ek..
hehehehe
cantek2.. ^_^

QASEH MANSYA berkata...

dah tutup ek tarikh tutupnyer